Akcija ''Vratite djeci sport''

10.04.2021. 18:17

Danas smo održali gimnastički trening na otvorenom kao suorganizatori u akciji 'Vratite djeci sport'. U akciji su zajedičkim snagama sudjelovali Gimnastički klub Aura, Gimnastički klub Sesvete, Gimnastički klub Trešnjevka i Gimnastički klub Dubrava. Cilj akcije je promjena mjera donesenih odlukom Stožera civilne zaštite o zabrani treniranja u sportskim dvoranama. Zbog specifičnosti sportske gimnastike i potrebnih sprava na kojima se gimnastika trenira nismo u mogućnosti preslikati dvoranske uvjete u uvjete treninga na otvorenom. Trening smo održali samo sa dijelom pomagala i bez osnovnih sprava koje su u dvorani pričvršćene za pod jer ih nismo bili u mogućnosti prenijeti u otvoreni prostor. Željeli smo akcijom pokazati kako gimnastika kao individualni sport ne pridonosi širenju virusa covid-19 ništa više od trgovačkih centara i teretana. Zahvaljujemo suorganizatorima na današnjoj međusobnoj suradnjite te se nadamo samo svemu najboljem!
Akciju su popratili RTL koji će o događaju izvijestiti u današnjem dnevniku u 18.30, a NovaTv u 19.15. Z1, Sportska Tv, Jutarnji list i Večernji list će o događaju izvijestiti u svojim sporskim rubrikama u narednih nekoliko dana.

Pročitaj više...

Obavijest o početku treninga

27.02.2021. 21:45

Obavještavamo sve naše članove da od ponedjeljka 1.3.2021. nastavljamo sa redovitim treninzima u Gimnastičkoj dvorani u Dubravi. 

Pročitaj više...

Humanitarna akcija - "Gimnastička obitelj za GK Petrinja i ŠGK Sokol Sisak"

04.02.2021. 09:03

Hrvatski gimnastički savez je 5. siječnja 2021. godine pokrenuo veliku humanitarnu akciju - GIMNASTIČKA OBITELJ ZA GK PETRINJA I ŠGK SOKOL SISAK! Akcija pomoći HGS-a svojim članicama teško pogođenim razornim potresima, Gimnastičkom klubu Petrinja i Športskom gimnastičkom klubu Sokol Sisak biti će mogućnost svima za novčanom donacijom kako bi našim prijateljima pomogli u sanaciji njihovih sportskih domova koje su nemili potresi gotovo u potpunosti uništilli. Sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći, Hrvatski gimnastički savez je otvorio poseban bankovni račun za humanitarnu akciju, a koji su odobrila nadležna tijela. Uplaćena sredstva potrošiti će se namjenski i transparentno za sanaciju dvorana i nabavu sportske opreme za gimnastičke klubove u Petrinji i Sisku te će po završetku akcije navedeni poseban bankovni račun biti ugašen, a izvješće o provedenoj akciji poslati će se nadležnim tijelima i objaviti na web stranici HGS-a (www.hgs.hr).

Pročitaj više...

Obavijest svim članovima

29.11.2020. 22:05

Obavještavamo sve članove da zbog novih epidemioloških mjera koje su stupile na snagu 28.11.2020. do daljnjega nećemo moći održavati treninge u našoj dvorani. Mjere su na snazi do 21.12.2020., a o eventualnim promjenama odnosno o mogućnosti nastavka treniranja biti ćete pravovremeno obaviješteni. Nadamo se da ćemo se 21.12.2020. moći vratiti u sportsku dvoranu.

 

Gimnastički klub Dubrava

Pročitaj više...

Arhiva vijesti